Σφάλμα στη βάση δεδομένων: [Disk full (/tmp/#sql_26c_0.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device")]
SHOW FULL COLUMNS FROM `wp_options`

Λογιστικές Υπηρεσίες – M.P Taxsmart
 

Λογιστικές Υπηρεσίες

Το γραφείο μας παρέχει στους πελάτες μας όλες τις τροποποιήσεις που γίνονται στην κυπριακή νομοθεσία για την καλύτερη ενημέρωση τους.

Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και έμπειρο για αυτό και μπορεί να χειριστεί τις ανάγκες των πελατών με υψηλό επαγγελματισμό.

Το πακέτο των υπηρεσιών μας περιέχουν:

Α) λογιστικές υπηρεσίες για σκοπούς απόδοσης ΦΠΑ

Β) την Ψηφιοποίηση των λογιστικών αρχείων

Φορολογικές υπηρεσίες

Η φορολογική νομοθεσία αλλάζει διαρκώς για αυτό και τα φορολογικά ζητήματα του κάθε πελάτη τα χειρίζεται προσωπικά ο ιδρυτής της εταιρείας Μιχαήλ Παπαμιχαήλ.

Με αυτό το τρόπο οι πελάτες μας, μας εμπιστεύονται τα φορολογικά τους ζητήματα, ενώ οι προθεσμίες τηρούνται με προσοχή από ένα έμπειρο και ικανό επαγγελματία.

Οι φορολογικές υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν φόρο εισοδήματος, εταιρικά τέλη, κεφαλαιακά κέρδη και μερίσματα. Προσπαθούμε να μεγιστοποιήσουμε τα φορολογικά πλεονεκτήματα των πελατών μας, ενώ συγχρόνως ελαχιστοποιούμε τις φορολογικές τους υποχρεώσεις.

Παρέχουμε επίσης συμβουλές για τους διεθνείς φόρους, όπως οι συμβάσεις περί διπλής φορολογίας.

Ασφάλεια

Η Εταιρεία παρέχει ελεγκτικό έργο βασισμένο σε υψηλά πρότυπα που ορίζει ο Σύνδεσμος μας. Η δουλειά μας είναι μοναδική για κάθε μεμονωμένη ανάγκη του πελάτη που τον βοηθά να εντοπίζει τις διαδικασίες εσωτερικού ελέγχου με τον πιο ακριβή και αποτελεσματικό τρόπο, προκειμένου να βελτιώσει τη δουλειά του.

Ο έλεγχος πραγματοποιείται με πακέτα λογισμικού που χρησιμοποιούνται συνήθως από όλες τις μεγάλες επιχειρήσεις στη χώρα μας. Η διαχείριση των πελατών μας μπορεί να διασφαλίσει ότι τα αποτελέσματα των ελέγχων μας θα τεθούν στην αντίληψή τους και θα τους δοθεί η κατάλληλη σύσταση.

Εταιρικές υπηρεσίες

Το γραφείο μας διαθέτει συνεργάτες που μπορούν να αναλάβουν αυτές τις υπηρεσίες.

Αυτές είναι κάποιες από τις μεγαλύτερες νομικές φίρμες στη Κύπρο, που προσφέρουν μία δέσμη υπηρεσιών όπως η δημιουργία εταιρειών και όλα τα άλλα νομικά θέματα που βασίζονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Διεθνείς εταιρικές υπηρεσίες

Η Κύπρος έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα διεθνών επιχειρήσεων στον κόσμο. Οι κυπριακές εταιρίες προσφέρουν ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα, σε σύγκριση με άλλα επιχειρηματικά κέντρα, που τις κάνουν θελκτικές στους πιθανούς επενδυτές που αναζητούν σταθερό φορολογικό καθεστώς και μία μέθοδο για μειωμένη φορολογική έκθεση.

Τα τελευταία χρόνια η  MP Taxsmart LTD προσφέρει υπηρεσίες ίδρυσης διεθνών εταιρειών και για το λόγο αυτό διαθέτει την εμπειρία να διαχειριστούμε τις απαιτήσεις και τις ανάγκες τους.

Το γραφείο μας παρέχει βοήθεια για την πρόσληψη εργαζομένων, άνοιγμα τραπεζικών λογαριασμών και μέσω των συνεργατών μας βοηθάμε την ίδρυση μίας εταιρείας πάνω στην κυπριακή νομοθεσία.

Συμβουλευτικές υπηρεσίες

Με το επιχειρηματικό περιβάλλον να αλλάζει διαρκώς και να γίνεται ολοένα και πιο ανταγωνιστικό, οι πελάτες χρειάζονται επιχειρηματικές συμβουλές που θα τους επιτρέψουν να προσαρμοστούν στις νέες απαιτήσεις προκειμένου να παραμείνουν ανταγωνιστικοί.

Οι ομάδες συμβούλων μας έχουν την εμπειρία που χρειάζεται για να παρέχουν στους πελάτες τις πληροφορίες που θα χρειαστούν για να βελτιώσουν την παραγωγικότητα και την αποτελεσματικότητα τους.

Το γραφείο μπορεί να παράσχει συμβουλές πάνω στα παρακάτω ζητήματα:

  • Ταμειακή ροή
  • Προϋπολογισμούς
  • Σχεδιασμός ελέγχου κόστους
  • διαχείριση των ανθρώπινων πόρων
  • Επενδύσεις
  • Συγχωνεύσεις και εξαγορές

Η εταιρεία μας εργάζεται πυρετωδώς με τον πελάτη προκειμένου να μεγιστοποιήσει τα επιχειρηματικά αποτελέσματα.